Emilie Lindenbergh, Kometenstraat 58, 1223 CL Hilversum T: +31(6)30 276 087 |  Contact

INFORMATIE SCHILDER- EN TEKENCURSUSSEN

Deze cursussen bieden u de mogelijkheid om op ontspannen wijze te schilderen en tekenen. U krijgt de vrijheid om een eigen stijl te ontwikkelen, eigen keuzes te maken over wat u wilt schilderen, het onderwerp. U krijgt les in diverse technieken, als kleurenleer, compositie, penseelvoering, contrast, schilderstijlen, etc.

Men kan op elk niveau instromen, omdat ik iedereen in de groep individueel begeleid. Verras uzelf!

Doordat ik een samenwerkingsverband met het Singermuseum heb, vindt daar regelmatig een exclusieve excursie voor ons plaats: een rondleiding door een deskundige en een schilderworkshop door een docent, verbonden aan het Singer.

Schilder- en TekenCursussen

Locatie:

Atelier achter het Brinkhuis, Brink 29, Laren

Dinsdagavond

van 19.30 tot 21.30 uur

Woensdagmiddag

van 13.00 tot 15.00 uur

Donderdagmiddag

van 13.30 tot 15.30 uur

Kosten

De kosten voor een schilderseizoen op dinsdagavond en donderdagmiddag zijn voor 14 lessen € 217,-. In een jaar zijn twee seizoenen, Herfst en Winter. Indien u voor een jaar wilt afrekenen dan zijn de kosten € 430,- De schilder- en tekenles op woensdagmiddag werkt met een strippenkaart, geldig voor 10 lessen à € 165,-, welke gedurende een jaar geldig blijft.

Omdat iedereen zijn eigen materiaalvoorkeur heeft is de prijs exclusief materiaal. Mocht u papier of acrylverf van me willen gebruiken dan kan dat tegen vergoeding van € 5,- per les.

Vijfdaagse Schilderworkshop

Eén keer per jaar, in het voorjaar, organiseer ik een vijfdaagse schilderworkshop op een locatie in Nederland waar een schilderkolonie actief was. Locaties die we bezocht hebben zijn: Domburg, Bergen, het Hogeland van Groningen, het IJsseldal en Montferland in de Achterhoek.

Locatie:

De locatie voor 2024 wordt nog bekend gemaakt

Bijzonderheden

Het verblijf is op basis van een kamer voor jezelf met eigen sanitair, inclusief ontbijt en diner, inclusief individuele begeleiding bij het schilderen

Informatie en aanmelden

Telefoon: 06 30276087, email: emilielindenbergh@outlook.com.