Emilie Lindenbergh

Emilie Lindenbergh
Kometenstraat 58
1223 CL Hilversum
T: 035 - 772 11 77
M: 06 - 30 276 087
Contact
Workshops in het Singermuseum

In het kader van een nauwe samenwerking met het Singermuseum worden regelmatig rondleidingen en excursies georganiseerd:

 

 

 

Buitenschilderworkshops in Gooi- en Vechtstreek van 5 tot en met 9 augustus

Per dag kunt u zich voor deze workshop, in de voor schilders geliefde streek, opgeven. De tijden zijn van 10.00 tot 15.00 uur. Kosten € 30,- per dag, inclusief begeleiding, koffie/hee en wat lekkers en exclusief materiaal. Voor alle vijf de dagen is het: € 140,-. Gebruik van veldezels en krukjes is mogelijk, voorzover vooradig. (Verf en penselen voor een kleine vergoeding). Flyer

Vierdaagse schilderworkshop in Oostkapelle, Domburg, Veere, e.a. van 23 tot en met 26 april

We verblijven op de oude schilderachtige buitenplaats Ipenoord, een familiehotel Greenwhite geheten, in Oostkapelle. Domburg is een schilderskolonie geweest waar schilders als Mondriaan, Jan en Charlie Toorop, Jan Hart-Nibrig, Jan Sluyters en anderen fraai werk hebben gemaakt. Echt prachtige zeegezichten ontvouwen zich hier op Walcheren, waar het licht beroemd is. We gaan onder andere aan de slag in Domburg, Veere en Westhove.

Het verblijf is inclusief verblijf, ontbijt, diner en begeleiding. Exclusief schildersmateriaal.

Aanmelding is nu mogelijk. Voor Info: klik Hier

 

Ik geef een vierdaagse schilderworkshop in april in Zeeland, Oostkapelle, Domburg e.a.

In augustus vinden dagworkshops Buiten Schilderworkshops plaats in Gooi en Vechtstreek.

In het samenwerkingsverband met het Singer worden regelmatig rondleidingen en schilderworkshops georganiseerd in het atlier van het Singermuseum.

Regelmatig vinden ook losse workshops plaats in het atelier achter het Brinkhuis. U kunt ook een workshop bestellen voor een aantal mensen. Prijs op aanvraag.

Voor het levensverhaal geef ik in juni 2019 twee vijfdaagse Schrijfworkshosp in Zeeland op buitenplaats Ipenoord, Oostkapelle, Zeeland